Tečaji2023-11-10T18:49:24+01:00

Tečaji, delavnice in dosedanje delo

Kje me še najdete, poleg Oglaševalske akademije?

Pred rojstvom Oglaševalske akademije, sem bila pogosto v vlogi predavatelja in mentorja. Kje in kako pogosto? Naj spregovorijo številke nižje. Še vedno me najdete v spodaj omenjenih vlogah, sicer v manjšem obsegu, ampak poleg vodenja in upravljanja Oglaševalske akademije, še vedno upravljam oglaševalske račune večjih strank, svetujem podjetjem in sem del start-up skupnosti.

50-urne delavnice

300+ ur

od leta 2021 naprej

Predavanja, delavnice

40+ ur

širom celotne Slovenije

Mentorstvo

100+ ur

mentorskih ur zagonskim podjetjem in podjetnikom

Seznam tečajev

Seznam tečajev za katere se lahko odločite, se nekajkrat letno posodablja. Novi tečaji so razkriti v jesenskih, pozno zimskih in pozno pomladnih terminih. Ker je dela s snemanjem in pripravo materiala ogromno, je vsaka edicija Oglaševalske akademije pripravljena skrbno in po raziskavi tematike, ki takrat vas najbolj zanima ter jo najbolj potrebujete. Vsi tečaji so posneti v istem obdobju,  zato je odstopanje od resničnih prikazov in nastavitev minimalno oziroma nično.

Gre za najbolj praktično usmerjene tečaje na trgu, ki se osredotočajo na to, da postane digitalno oglaševanje enostavno prav za vsakega posameznika. Ne škodi žilica za kreativnost, ustvarjanje in/ali prodajo … ampak ta zagotovo ni potrebna, da boste učinkoviteje upravljali svoje digitalne vložke.

Želja je, da postane Oglaševalska akademija sinonim za najkakovostnejša izobraževanja iz področja digitalnega oglaševanja na spletu. Načrtujemo tudi širitev in pripravo samih tečajev v druge države, saj smo zaenkrat prejeli ogromno pozitivnih in kvalitetnih ocen ter verjamemo, da znanje ni omejeno samo na meje države.

Facebook, Instagram oglaševanje

Facebook in Instagram oglaševanje

Google oglaševanje

Google oglaševanje

LinkedIn oglaševanje

LinkedIn oglaševanje

Kaj o webinarjih, tečajih in delavnicah pravijo pretekli udeleženci?

5-stars

Ocenjeno s 4.9/5 od 193 udeležencev tečaja

Ajda se je pri meni zapisala kot ena najbolj zanimivih in iskrenih predavateljic, ki z lahkoto pridobijo in držijo pozornost poslušalca. Ne le, da so me njena predavanja opolnomočila, bila so izredno sproščena in prijetna popestritev dne. Deljenje osebnih izkušenj, skupinsko brainstormanje, neverjetna doza potrpljenja pri odgovarjanju na moja vprašanja in želja, da resnično razumemo vse kar nam pove. Svoje novo znanje že uspešno preizkušam v praksi. In povem vam, da čas z Ajdo čisto prehitro mine.

Hvala, ker smo skupaj s tabo postali boljši.

Anja Bajdak, doTERRA Platinum Leader

Delavnice z Ajdo so res nekaj posebnega! Dobiš ogromno novega znanja, hkrati pa je Ajda pripravljena na vsa tvoja vprašanja. Sama sem dobila ogromno količino kvalitetnih informacij, ki mi pomagajo pri razvoju posla. Na tečaju mi je všeč to, da ne skopari z informacijami, hkrati pa teorijo prilagodi na prakso, da predavanja niso suhoparna. Pripravljena je večkrat ponoviti in razložiti težje dele, dela se na primerih, da res v praksi vidiš, kako se npr. kampanja postavi. Zelo cenim Ajdino pripravljenost na pomoč, kvalitetno razlago, smeh in prijaznost, tako da je kar škoda, ko je tečaja konec. Vsekakor se veselim novih!

Mikela Veren, Amorini.si

Pri Ajdi sem obiskovala Digitalno oglaševanje od A do Ž. Njen sproščen, a strokoven in strukturiran pristop me je navdušil. Predava jasno in zavzeto, je na voljo za vsa vprašanja in se maksimalno potrudi. Ne le, da nas je opremila s super gradivi in aktualnim novim znanjem, prebudila je tudi željo po še več učenja. V primerjavi z delavnicami drugih mentorjev Ajdine po kakovosti več kot izstopajo in se jih bom še udeležila. Hvala, Ajda!

Suzana Jus, Fotona

Ajdina predavanja odlikuje v prakso usmerjeno podajanje zakonitosti iz sveta digitalnega trženja in konkretno, natančno in jasno podajanje snovi. Teorijo dosledno uspe podkrepiti s konkretnimi primeri iz prakse, zato pri njej nikoli nič ne obvisi v zraku. Njena velika primerjalna prednost, ki jo odlikuje v primerjavi z ostalimi predavatelji, je izjemna strukturiranost in sistematičnost pri podaji snovi, ki se je loteva od A do Ž. Vse to je pri tako kompleksnem, obsežnem in zahtevnem področju kot je digitalno trženje, nujno potrebno. Ajda je digitalec po srcu, slušatelj njenih predavanj hitro zazna, da se področja loteva s strastjo in nikakor ne samo zaradi denarja.

Je izjemen strokovnjak s področja, ki z osvojenim znanjem ne “trguje”, ampak ga suvereno podaja med slušatelje in jih seznanja o novostih iz sveta digitala ter na konkretnih primerih postavlja digitalne kampanje z različnimi cilji.

Janja Florijana Bürmen, TIC Moravske Toplice

Kar me je na Ajdinih predavanjih najbolj pritegnilo, je prav Ajda. Kot predavateljica. Z lahkoto se poistoveti z nami, ki smo na popolnem začetku in razume naš vidik, ko prvič slišimo neko temo. In predvsem odreagira sproščeno. Vsako vprašanje pretehta in najde odgovor. Ali pa prizna, če se s tem še ni srečala. Vendar do naslednjič najde odgovor. Najbolj všeč so mi bili konkretni primeri iz prakse in to, da smo na udeležencih predavanj/delavnic postavljali kampanje. Ko smo šli od koraka do koraka, ki bi se mi drugače, ko bi delala zase, zdeli misija nemogoče. Čeprav vsega ne moreš osvojiti na nekaj delavnicah, ker so teme res kompleksne in odvisne od tega, koliko sam delaš v praksi, pa sem po koncu predavanj absolutno dobila samozavest, da se lahko lotim tudi misije nemogoče. Zdi se mi, da nam je Ajda prihranila nekaj tednov hudega brskanja in zgubljanja živcev po spletu. Da je umestila naše znanje in zapolnila nekaj lukenj.

Ajda nauči, da se pride na cilj. Tako ali drugače. Če ne, popraviš. Spremljaš. Odreagiraš. Nič ni zabetonirano.

Ne samo, da nas je Ajda pripravila na številne zaplete, pač pa nam je pokazala, da se lahko zraven tudi pošteno nasmejimo .

Darja Tibaot Ciringer, novinarka

Ajdo Novak sem imela priložnost spoznati kot predavateljico na dveh delavnicah, in sicer na delavnici SEO optimizacije in Digitalnega oglaševanja. Njena predavanja so bila vselej vrhunsko izpeljana, saj je bilo veliko poudarka na konkretnih primerih, kar je seveda na področju digitalnega marketinga še kako dobrodošlo. Poleg strokovnega znanja, ki ga Ajda premore res ogromno, so bila izobraževanja vedno speljana v zelo sproščenem vzdušju. Prav to pa nam je kot udeležencem pomagalo, da smo lahko veliko spraševali in v skupni luči tudi razreševali raznorazne dileme. Na predavanjih sem izvedela res veliko novega in komaj čakam, da bom lahko vso to znanje uspešno prenesla v prakso :). Hvala Ajda za tvoj trud in vsakemu, ki si želi poglobiti znanje o digitalnem marketingu, lahko svetujem samo to: Ajda je zakon! :)

Elena Vižintin, Tom PIT

The best delavnica, dostopna, razumljiva, jedrnata predavateljica in 10/10 bi obiskovala njen predmet, če bi bila profesorica na faksu. 10/10!!

Študentka, Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Delavnica se mi je zdela zanimiva, razumljiva in predvsem koristna. Ajda nam je na dejanskih primerih pokazala dobre in slabe plati google oglaševanja, podajala svoja iskrena mnenja in nam dala super koristne in uporabne nasvete. Najbolj pa mi je bilo všeč, da je Ajda govorila na preprost načina in stvari povedala ‘po domače’, kar se mi zdi da nam je temo še bolj približalo. Vrhunsko! :)

Študent, Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Delavnica se mi je zdela odlična in celovita. Pred tem sem že nekaj krat poslušala o google oglaševanju in moram priznati, da še nisem slišala tako celovitega predavanja v tako kratkem času. Ajda se mi zdi super predavateljica, saj znanje poda na razumen in preprost način. Menim, da smo odnesli dobro začetno podlago o osnovah na katerih sedaj lahko začnemo graditi.

Študentka, Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Marketinški horizonti

Serija 10-ih brezplačnih webinarjev o najbolj aktualnih, perečih in pomembnih digitalno-marketinških temah, ki ti bodo pomagali povečati prodajo!

Peti webinar: Vse o storytellingu in tekstopisju. Kako kreirati prodajno-marketinška besedila, ki prodajajo.

Kdaj23. maj 2024 ob 15. uri

Kratek opis: Spoznali bomo osnove storytellinga, predstavili vzroke zakaj je ta še vedno tako zelo uspešen in na praktičnih primerih bomo razpravljali o tem, kako se storytellinga poslužujejo najboljši.

Webinar bo praktičen in konkreten, učili se bomo, kako elemente storytellinga vkomponirati v vaša prodajno-marketinška besedila.

Številne prevare na Facebooku – kako jih prepoznati in kaj storiti v primeru vdora

Številne prevare na Facebooku in Instagramu se na dnevni bazi pojavljajo in poizkušajo uporabnike prelisičiti. Da boste na spletu bolj varni, da boste lažje prepoznali prevaro in vedeli, kdaj se na vas resnično obrača ekipa Mete (FB-ja) preberite vodič, kjer najdete tudi napotke kaj storiti, če vam je nekdo v vaš osebni račun vdrl.

Title

Go to Top