Od ideje do oglasa: BREZPLAČNA 3-urna delavnica

Si želiš digitalno oglaševati pa ne veš kje začeti? Že oglašuješ pa ne prejemaš želenih rezultatov? Si želiš dobiti nove ideje in optimizirati svoj proces postavljanja oglaševalskih kampanj? Se želiš naučiti o digitalnem oglaševanju na Facebooku in Instagramu?

Pridruži se nam na brezplačni 3-urni delavnici Od ideje do oglasa, kjer bomo postavljali vaše (mogoče prav tvojo!) oglaševalske kampanje na Facebooku in/ali Instagramu!

Prijava: https://forms.gle/eG18SFXD8aHThtf3A
Omejitev: 50 ljudi (zaradi dvorane), kdor se prej prijavi, dobi svoje mesto, dlje kot odlašaš, večja je verjetnost, da bo delavnica polna in boš to zamudil/a
Datum: 5. 12. 2023 (mogoče prikličemo Miklavža ) od 16.30 do 19.30

  • Zakaj je brezplačna, če bi lahko zanjo lepo zaračunala? Ker je ta nastala v sklopu aktivnosti ob premierni otvoritvi Oglaševalske akademije – spletnim tečajem digitalnega oglaševanja, ki je luč uzrl v novembru. Moja cilja sta dva:

potencialnim udeležencem dati možnost, da me spoznajo in ugotovijo, ali jim kot predavatelj ustrezam,

 že udeleženim v Oglaševalsko akademijo dati nekaj v zameno za izkazano zaupanje.

  • Je čisto, čisto brezplačna? Je, če prideš. Če pa oddaš svojo prijavo in se na koncu dogodka ne udeležiš (sprejemam kredibilne in resne razloge odpovedi) pa bom za tvojo neudeležbo primorana zaračunati 30 € + DDV. Število mest je zaradi kapacitete dvorane omejeno in želim si, da maksimalno izkoristimo prosta mesta.
  • Se bo dogodek snemal in streamal? Ne, če te ni, zamudiš. Možnosti, da slediš preko spleta ali kakorkoli drugače nadomestiš zamujeno, ni.
  • Ali bo ponovitev? Kaj pa tisti, ki ostanemo brez možnosti, ker je delavnica že polna? Nimam načrta, da jo ponavljam, bom pa razmišljala o tej možnosti, če bom iz vaše strani videla veliko odziva in želje. Zato se kljub temu prijavi, ker bom tako imela najboljši razlog, da organiziram ponovitev oziroma novo.

Bonus 1: vsak od udeležencev bo lahko oddal svojo prijavo v žreb, da bomo postavljali prav njegovo oglaševalsko kampanjo (informacijo bom pošiljala kasneje na e-naslove s katerimi ste se prijavili).
Bonus 2: samo udeležencem bo na voljo nakup Oglaševalske akademije po znižani, akcijski ceni.
Bonus 3: Preživel/a boš popoldne v vrhunski družbi, polni zabave, smeha in kvalitetnih idej za tvoj biznis, mogoče celo dobiš še kakšnega poslovnega partnerja.

Če si želiš sodelovati v žrebu za postavitev oglaševalske kampanje, se moraš na dogodek prijaviti do četrtka, 30.11.2023 do 12. ure!

Predavanja o digitalnem marketingu

Opomba: 1 oglaševalsko kampanjo bomo postavili v celoti enemu udeležencu, nekaj ostalim (verjetno trem, odvisno od časa) pa bomo pomagali definirati prve 3 korake. Kaj bomo počeli konkretno, po korakih?

  • Zasnova oglaševalske kampanje
  • Definiranje ponudbe, ki bo privlačna in se bo prodajala
  • Definiranje ciljne skupine
  • Priprava tekstov in vizualov (ti bodo narejeni hitro, upoštevaj, da mogoče ne bodo najboljši)
  • Postavitev oglaševalske kampanje na FB in/ali IG

Ali lahko pridem tudi, če nisem pripravljen postavljati lastne oglaševalske kampanje ali nimam primera, na katerem lahko delamo? Seveda! Dobrodošli vsi, ki si želijo naučiti oglaševati, kdaj in kako uporabiš pridobljeno znanje, je tvoja stvar.

Imaš vprašanje ali je kaj nejasnega? Obrni se name preko e-naslova hello@oglasevalska-akademija.com.

Kaj o webinarjih, tečajih in delavnicah pravijo pretekli udeleženci?

5-stars

Ocenjeno s 4.9/5 od 193 udeležencev tečaja

Ajda se je pri meni zapisala kot ena najbolj zanimivih in iskrenih predavateljic, ki z lahkoto pridobijo in držijo pozornost poslušalca. Ne le, da so me njena predavanja opolnomočila, bila so izredno sproščena in prijetna popestritev dne. Deljenje osebnih izkušenj, skupinsko brainstormanje, neverjetna doza potrpljenja pri odgovarjanju na moja vprašanja in želja, da resnično razumemo vse kar nam pove. Svoje novo znanje že uspešno preizkušam v praksi. In povem vam, da čas z Ajdo čisto prehitro mine.

Hvala, ker smo skupaj s tabo postali boljši.

Anja Bajdak, doTERRA Platinum Leader

Delavnice z Ajdo so res nekaj posebnega! Dobiš ogromno novega znanja, hkrati pa je Ajda pripravljena na vsa tvoja vprašanja. Sama sem dobila ogromno količino kvalitetnih informacij, ki mi pomagajo pri razvoju posla. Na tečaju mi je všeč to, da ne skopari z informacijami, hkrati pa teorijo prilagodi na prakso, da predavanja niso suhoparna. Pripravljena je večkrat ponoviti in razložiti težje dele, dela se na primerih, da res v praksi vidiš, kako se npr. kampanja postavi. Zelo cenim Ajdino pripravljenost na pomoč, kvalitetno razlago, smeh in prijaznost, tako da je kar škoda, ko je tečaja konec. Vsekakor se veselim novih!

Mikela Veren, Amorini.si

Pri Ajdi sem obiskovala Digitalno oglaševanje od A do Ž. Njen sproščen, a strokoven in strukturiran pristop me je navdušil. Predava jasno in zavzeto, je na voljo za vsa vprašanja in se maksimalno potrudi. Ne le, da nas je opremila s super gradivi in aktualnim novim znanjem, prebudila je tudi željo po še več učenja. V primerjavi z delavnicami drugih mentorjev Ajdine po kakovosti več kot izstopajo in se jih bom še udeležila. Hvala, Ajda!

Suzana Jus, Fotona

Ajdina predavanja odlikuje v prakso usmerjeno podajanje zakonitosti iz sveta digitalnega trženja in konkretno, natančno in jasno podajanje snovi. Teorijo dosledno uspe podkrepiti s konkretnimi primeri iz prakse, zato pri njej nikoli nič ne obvisi v zraku. Njena velika primerjalna prednost, ki jo odlikuje v primerjavi z ostalimi predavatelji, je izjemna strukturiranost in sistematičnost pri podaji snovi, ki se je loteva od A do Ž. Vse to je pri tako kompleksnem, obsežnem in zahtevnem področju kot je digitalno trženje, nujno potrebno. Ajda je digitalec po srcu, slušatelj njenih predavanj hitro zazna, da se področja loteva s strastjo in nikakor ne samo zaradi denarja.

Je izjemen strokovnjak s področja, ki z osvojenim znanjem ne “trguje”, ampak ga suvereno podaja med slušatelje in jih seznanja o novostih iz sveta digitala ter na konkretnih primerih postavlja digitalne kampanje z različnimi cilji.

Janja Florijana Bürmen, TIC Moravske Toplice

Kar me je na Ajdinih predavanjih najbolj pritegnilo, je prav Ajda. Kot predavateljica. Z lahkoto se poistoveti z nami, ki smo na popolnem začetku in razume naš vidik, ko prvič slišimo neko temo. In predvsem odreagira sproščeno. Vsako vprašanje pretehta in najde odgovor. Ali pa prizna, če se s tem še ni srečala. Vendar do naslednjič najde odgovor. Najbolj všeč so mi bili konkretni primeri iz prakse in to, da smo na udeležencih predavanj/delavnic postavljali kampanje. Ko smo šli od koraka do koraka, ki bi se mi drugače, ko bi delala zase, zdeli misija nemogoče. Čeprav vsega ne moreš osvojiti na nekaj delavnicah, ker so teme res kompleksne in odvisne od tega, koliko sam delaš v praksi, pa sem po koncu predavanj absolutno dobila samozavest, da se lahko lotim tudi misije nemogoče. Zdi se mi, da nam je Ajda prihranila nekaj tednov hudega brskanja in zgubljanja živcev po spletu. Da je umestila naše znanje in zapolnila nekaj lukenj.

Ajda nauči, da se pride na cilj. Tako ali drugače. Če ne, popraviš. Spremljaš. Odreagiraš. Nič ni zabetonirano.

Ne samo, da nas je Ajda pripravila na številne zaplete, pač pa nam je pokazala, da se lahko zraven tudi pošteno nasmejimo .

Darja Tibaot Ciringer, novinarka

Ajdo Novak sem imela priložnost spoznati kot predavateljico na dveh delavnicah, in sicer na delavnici SEO optimizacije in Digitalnega oglaševanja. Njena predavanja so bila vselej vrhunsko izpeljana, saj je bilo veliko poudarka na konkretnih primerih, kar je seveda na področju digitalnega marketinga še kako dobrodošlo. Poleg strokovnega znanja, ki ga Ajda premore res ogromno, so bila izobraževanja vedno speljana v zelo sproščenem vzdušju. Prav to pa nam je kot udeležencem pomagalo, da smo lahko veliko spraševali in v skupni luči tudi razreševali raznorazne dileme. Na predavanjih sem izvedela res veliko novega in komaj čakam, da bom lahko vso to znanje uspešno prenesla v prakso :). Hvala Ajda za tvoj trud in vsakemu, ki si želi poglobiti znanje o digitalnem marketingu, lahko svetujem samo to: Ajda je zakon! :)

Elena Vižintin, Tom PIT

The best delavnica, dostopna, razumljiva, jedrnata predavateljica in 10/10 bi obiskovala njen predmet, če bi bila profesorica na faksu. 10/10!!

Študentka, Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Delavnica se mi je zdela zanimiva, razumljiva in predvsem koristna. Ajda nam je na dejanskih primerih pokazala dobre in slabe plati google oglaševanja, podajala svoja iskrena mnenja in nam dala super koristne in uporabne nasvete. Najbolj pa mi je bilo všeč, da je Ajda govorila na preprost načina in stvari povedala ‘po domače’, kar se mi zdi da nam je temo še bolj približalo. Vrhunsko! :)

Študent, Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Delavnica se mi je zdela odlična in celovita. Pred tem sem že nekaj krat poslušala o google oglaševanju in moram priznati, da še nisem slišala tako celovitega predavanja v tako kratkem času. Ajda se mi zdi super predavateljica, saj znanje poda na razumen in preprost način. Menim, da smo odnesli dobro začetno podlago o osnovah na katerih sedaj lahko začnemo graditi.

Študentka, Ekonomska fakulteta v Ljubljani